alt

H εταιρία AMI Μεσίτες Ασφαλειών ιδρύθηκε το 2003. Πρόεδρός της είναι ο Aμίλλης Νικόλαος, απόφοιτος της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με  πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην ασφαλιστική αγορά. Δραστηριοποιείται στον χώρο των πωλήσεων από το 1996, με επιτυχημένη και διακεκριμένη διαδρομή έως και τον βαθμό του Unit Manager. Η έναρξη της ασφαλιστικής του δραστηριότητας έγινε στην ασφαλιστική εταιρία Ελληνοβρετανική AEAZ  το 1996, μετά από τη συγχώνευση της εταιρίας με την ALPHA ασφαλιστική και κατόπιν από το 2008 έως το 2011 στην AXA ασφαλιστική.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της μεσιτείας ασφαλίσεων με κύριο σκοπό την καλύτερη δυνατή κάλυψη των πελατών της, μέσω ελληνικών ασφαλιστικών εταιριών αλλά και αλλοδαπών κυρίως ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιριών, καθώς και  της  καλής συνεργασίας μας με Ελληνικές  και Αλλοδαπές μεσιτικές εταιρίες.

Η ΑΜΙ Μεσίτες Ασφαλειών (εκ του εκπροσώπου της Αμίλλη Νικόλαου) είναι επίσημο μέλος του ΣΕΜΑ (Σύλλογος Ελλήνων Μεσιτών Ελλάδος) από το 2013.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού κράτους, τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό κώδικα δεοντολογίας, η ΑΜΙ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πελατών και συνεργατών της και φροντίζει ώστε να τους εξασφαλίζει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές καλύψεις με όσο το δυνατό πιο προσιτό ασφάλιστρο.

Κατέχει την τεχνογνωσία (know – how) ειδικών ασφαλιστικών καλύψεων και τη γνώση της δημιουργίας ασφαλιστικών προγραμμάτων ανά περίπτωση (tailor made ασφαλιστήρια μέσω ξένων ασφαλιστικών εταιριών και οργανισμών) κάτι που κάνει την AMI να ξεχωρίζει από τους άλλους ασφαλιστικούς διαμεσολαβούντες που συνεργάζονται αποκλειστικά και μόνον με Eλληνικές ασφαλιστικές εταιρίες.

H ΑΜΙ σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές της έχει τη δυνατότητα ασφάλισης σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου χωρίς περιορισμό, εκτός και εάν θεωρούνται εμπόλεμες περιοχές.

Στο πλαίσιο της  επιθεώρησης μας από τον αναγνωρισμένο φορέα Lloyd’s Register Quality Assurance, ολοκληρώθηκε η πιστοποίησή μας με ISO 9001:2008 με απόλυτη επιτυχία με βάση τις απαιτούμενες ενέργειες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση με το συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο ποιότητας αφορά το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρίας και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την πολιτική της, η οποία συνίσταται στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων ασφαλιστικών υπηρεσιών και στην πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών  και των  πελατών της.

Σημειώνεται ότι το πιστοποιητικό ISO 9001:2008 συμβαδίζει απόλυτα με το στόχο της εταιρίας να διατηρεί το όνομά της ως συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών, όντας μία εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων στην ασφαλιστική αγορά.

Η εταιρία μας έχει συνάψει συνεργασίες επιλεκτικά με αρκετές Ελληνικές αλλά και αλλοδαπές ασφαλιστικές εταιρίες. Βασική μας συνεργασία είναι με την ALLIANZ HELLAS με  την οποία συνεργαζόμαστε  καθολικά σε όλους τους τομείς εργασιών και κυρίως στην ανάπτυξη δικτύου.

Επιπροσθέτως έχει συνάψει συνεργασία από το 2012 με ένα δίκτυο άνω των 320 ανεξάρτητων συνεργατών , απευθείας συνδεδεμένων με τις ασφαλιστικές εταιρίες σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Το σύνολο των πελατών που μας εμπιστεύονται , θα ξεπεράσει τους 50.000 στο τέλος του 2018. Οι συνεργάτες μας και οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από τα κεντρικά ιδιόκτητα γραφεία της εταιρίας μας στη Θεσσαλονίκη, από το κατάστημά μας στην Πάτρα καθώς και από τα κατά τόπους συνεργαζόμενα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα.

Το 2013 ολοκληρώθηκε η ίδρυση της AMI LONDON-BROKERS LTD με έδρα στο Λονδίνο και με σκοπό τη διαμεσολάβηση εξειδικευμένων προϊόντων προς διάθεση στην Πολωνία – Βουλγαρία – Ελλάδα – Κύπρο.

Η ΑΜΙ LONDON BROKERS εκπροσωπεί κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την INTERNATIONAL RISK SOLUTION  και την WORLDWIDE SPECIAL RISKS μέσω της ΑΜΙ Μεσίτες Ασφαλειών.

Το 2015 ιδρύθηκε η ΑΜΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΙΚΕ, με συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση της συγκεκριμένης εταιρίας του κου Τσάφου Νεοκλή (υπεύθυνο Νοτίου Ελλάδος). Σκοπός της συγκεκριμένης εταιρίας, η συνεργασία με   Ελληνικές  Ασφαλιστικές  εταιρίες ,  διαχωρίζοντας την ιδιότητα της Κεντρικής εταιρίας ΑΜΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ως επικεφαλή του ΑΜΙ GROUP.

Το 2016 ξεκίνησε τις εργασίες της η ASSURANCE INTERNATIONAL BULGARIA LTD (Θυγατρική του ΑΜΙ GROUP) με απώτερο σκοπό, την ανάπτυξη δικτύου στη γειτονική χώρα και την εξυπηρέτηση ημεδαπών και Ελλήνων πελατών που έχουν οικονομικά συμφέροντα στη Βουλγαρία.

Το 2017 η ΑΜΙ GROUP προχώρησε στην ανάπτυξη ενός νέου project, με την ανάπτυξη γραφείων αποκλειστικής συνεργασίας. Από το Φεβρουάριο του ίδιου έτους , έχουμε ολοκληρώσει την έναρξη των εργασιών 7 γραφείων. Με χρονολογική σειρά στο Βραχάτι Κορινθίας, στην Περαία Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στη Νικήτη Χαλκιδικής, στην Ξάνθη, στην Κ.Αχαγιά Ν. Αχαΐας , στο Κιλκίς και το Νέο Σκοπό Ν.Σερρών.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία 15 γραφείων αποκλειστικής συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019, με απώτερο σκοπό να μας αποδίδει το 30% του ετήσιου κύκλου εργασιών της εταιρίας μας.

 

 

Η ΑΜΙ με την σωστή οργάνωση, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, την τέλεια μηχανογραφική υποστήριξη και την άμεση επικοινωνία μέσω του διαδικτύου έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των συνεργατών και πελατών της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ